Play oGame - Jocul nu e o crima!!


http://www.000webhost.com/748893.htmu
ubook.web44.net/

Play oGame - Jocul nu e o crima!!

Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Play oGame - Jocul nu e o crima!!

  Sa sinucis pentru cs!!

  bYGood
  bYGood
  Administrator

  Sex : masculin
  Mesaje Mesaje : 502
  Banuti Banuti : 858
  Reputatie Reputatie : 6
  Data de inscriere Data de inscriere : 11/12/2011
  Varsta Varsta : 22
  Stare de spirit Stare de spirit : Best Fanny :p

  Sa sinucis pentru cs!! Empty Sa sinucis pentru cs!!

  Mesaj Scris de bYGood la data de Dum Mar 11, 2012 11:48 pm


  Dependenţa de calculator face victime! Un adolescent de 15 ani din Rusia s-a sinucis după ce părinţii i-au interzis să mai acceseze jocul său preferat la computer. Aşezat pe marginea acoperişului, băiatul le-a spus salvatorilor că a fost lipsit de ultimul refugiu şi astfel viaţa sa nu mai are nici un sens.

  Teribilul gest s-a petrecut în oraşul Cita din Rusia. Alesha Starchikov, elev în clasa a noua s-a aruncat de pe acoperişul unui bloc cu nouă etaje după ce părinţii i-au interzis să mai acceseze jocul de calculator Counter-Strike. Poliţiştii, medicii şi salvatorii, veniţi la faţa locului, timp de două ore au tot încercat să-l convingă pe băiat să nu sară. Potrivit salvatorilor, adolescentul spunea întruna că nu are nici amici, nici prietenă, iar acum a fost lipsit şi de jocul său preferat. Participanţii la operaţiunea de salvare au încercat să-l surprindă pe adolescent şi să-l oprească să sară, însă, le era imposibil să se apropie de el pentru că acesta atârna pe marginea acoperişului şi nu lăsa pe nimeni să vină prea aproape. În timp ce experţii vorbeau cu băiatul, salvatorii întindeau la sol o pernă mare gonflabilă. În cele din urmă adolescentul a făcut pasul fatal şi a sărit, însă, a căzut lângă perna gonflabilă. El a fost dus de urgenţă la spital, dar a decedat în timpul intervenţiei chirurgicale.

  Părinţii îndureraţi nu pot crede şi nu-şi pot explica de ce fiul lor a recurs la acest gest cumplit.

  Sa sinucis pentru cs!! Thumbs_311975  Cu stima echipa:
  ReaL-Zone
  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

   Acum este: Dum Oct 25, 2020 5:21 am