Play oGame - Jocul nu e o crima!!


http://www.000webhost.com/748893.htmu
ubook.web44.net/

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Play oGame - Jocul nu e o crima!!


http://www.000webhost.com/748893.htmu
ubook.web44.net/

Play oGame - Jocul nu e o crima!!

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Play oGame - Jocul nu e o crima!!

  Fifa 07 full version

  bYGood
  bYGood
  Administrator


  Sex : masculin
  Mesaje Mesaje : 502
  Banuti Banuti : 858
  Reputatie Reputatie : 6
  Data de inscriere Data de inscriere : 11/12/2011
  Varsta Varsta : 25
  Stare de spirit Stare de spirit : Best Fanny :p

  Fifa 07 full version Empty Fifa 07 full version

  Mesaj Scris de bYGood Mar Mar 06, 2012 3:17 pm

  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

  Un alt nivel global "fotbal" sezon înseamnă o altă ediţie de EA Sports "excelent de fotbal SIM, iar noi nu ar trebui să ia această demonstraţie pentru a acordat, având în vedere faptul că FIFA solid vărul Madden NFL nu a oferit o versiune de încercare în ultimii ani. Asta a spus, descărcarea 550MB nu emite nimic neasteptat sau mult diferit de demo-ul pentru Cupa Mondiala FIFA 2006. Este distractiv să joci cu jucători celebri, cum ar fi Ronaldinho, Messi Lionel, şi Rooney Wayne, şi este greu să bată un demo, care permite nelimitat de patru minute meciuri cu şase echipe de club internationale, dar nu este pur şi simplu de conţinut suficient sau de personalizare pentru a justifica un rating mai mare .

  Demo vă permite să joace ca şi faţă de Manchester United (Marea Britanie), Lyon (Franţa), Werder Bremer (Germania), AC Milan (Italia), Guadalajara (Mexic), sau Barcelona (Spania), şi fiecare echipă include superstaruri recognoscibile, Cupa Mondială de controversat ca Cristiano Ronaldo. Teren numai cu condiţia lui Arsenal este Emirates Stadium, iar meciurile sunt limitate la un patru minute jumătate. Controalele de joc vor fi familiarizaţi cu cineva care a jucat FIFA, şi, deoarece este în mod clar un port consola, un controller mult mai bine decat tastatura. Din păcate, deşi controalele sunt logice şi uşor de învăţat, nu le puteţi modifica sau se referă înapoi la ghidul de control în timpul unui meci de activ. De asemenea, meciurile sunt limitate la un singur jucător de acţiune, astfel încât uita despre competitie cu un prieten.

  Un motor nou joc din acest an se simte mult mai realist decât în ​​anii precedenţi, în special pentru jucătorii confortabile, cu stilul mai lent Winning Eleven serie, şi grafica sunt, de asemenea îmbunătăţite. Interacţiune fizică în rândul jucătorilor de pe teren este deosebit de bun. Cu toate acestea, de cele mai multe adăugiri din acest an, ca Manager Mode consolidată şi ligile interactive on-line, nu sunt incluse în această demonstraţie, lăsând non-fani înrăiţi de FIFA să se întrebe dacă descărcare de lungă durată şi procesul de instalare este în valoare de efort. Vă recomandăm acest joc numai pentru a mari fani de fotbal Sims sau a celor având în vedere versiunea completă.

   Data/ora curentă este: Joi Iun 13, 2024 10:20 pm