Play oGame - Jocul nu e o crima!!


http://www.000webhost.com/748893.htmu
ubook.web44.net/

Play oGame - Jocul nu e o crima!!

Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Play oGame - Jocul nu e o crima!!

    Cand sa folosesti variabile de tip "static"

    ChAoS|ReDdY
    ChAoS|ReDdY
    Asistent

    Sex : masculin
    Mesaje Mesaje : 209
    Banuti Banuti : 417
    Reputatie Reputatie : 1
    Data de inscriere Data de inscriere : 18/02/2012
    Varsta Varsta : 21
    Stare de spirit Stare de spirit : Fucking Motherfuckers :))

    Cand sa folosesti variabile de tip "static" Empty Cand sa folosesti variabile de tip "static"

    Mesaj Scris de ChAoS|ReDdY la data de Sam Mar 31, 2012 4:59 am

    Am vazut multi coderi care in pluginurile lor folosesc variabile de tip
    static, dar nu cand trebuie. Asa ca o sa va explic cand trebuie folosite
    si cand nu

    Variabilele de tip static este interna si usor de folosit.
    O variabila de tip static, creata intr-o functie este doar in acea functie, iar functia va merge mult mai repede
    Exemplu:
    Cod:
    public my_awesome_function()
    {
        static message[128];
        format(message,127, "This is my message",message);
    }
    Daca functia ta este utilizata recursiv, de exemplu printr-un set_task care face se executa la infinit (flag = "b"), nu folositi
    variabile de tip static.
    De asemenea recomandat este sa folositi variabile de tip static in forwarduri. Mai ales in forwardurile de la Fakemeta
    Puteti crea si functii de tip static, exemplu:
    Cod:
    static my_awesome_function(id)
    {
      client_print(0,print_chat,"User id : %d",get_user_userid(id) );
    }



    Ai grija ce spui despre mine!
    Cu stima
    ChAoS|ReDdY
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]




      Acum este: Mier Oct 28, 2020 11:45 am